• Achter een mirakel schuilt vaak een wonder(s)

Mijn dag is gered

Vanmorgen een klein momentje van paniek.  Ik heb per abuis de afgelopen dagen een CF-card – met beelden van een reportage die ik nog niet had gearchiveerd –  alweer meerdere malen gebruikt en geformatteerd. Dom dom dom natuurlijk.  Gelukkig vond ik een bijzonder handig stukje software van Belgische makelij waarmee je verwijderde foto’s toch nog kunt terughalen: PhotoRescue. Wat mij betreft een aanrader.Je kunt eerst een proefversie downloaden. Je ziet dan direct of er nog wat valt te herstellen. Bevalt het resultaat? Dan koop je de volledige versie Ik heb voor Expert versie gekozen: +/- € 20,-. (Waarom ik voor deze versie heb gekozen weet ik eigenlijk niet. Ik had geen tijd om uitgebreid onderzoek te doen).

Geen sexy programma maar wel zeer doeltreffend. Saved my day!

Tags: ,

Een Reactie in “Mijn dag is gered”

  1. Henk Franzen Says:

    Ook een aardig programma is te vinden op: http://www.hdrsoft.com. Maak 3 (of 4) met verschillende lensopeningen. Plak ze op elkaar met Photomatics Pro en je krijgt een goed doortekende foto.

Geef een reactie

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

© 2010 wonders interactive | de kleine lettertjes