• Achter een mirakel schuilt vaak een wonder(s)

Dopscorer.nl of Dopscore.nl

Google analytics Dopscore.nlPer toeval vervolg ik eigenlijk mijn eerdere post (“Het belang van spelling“) met een in mijn ogen nog merkwaardigere “slip of the pen”. Bavaria heeft – als inhaker op het WK 2006 – een bijzonder leuke actie bedacht waarbij je met een speciale code in jouw bierdopje mee kunt doen aan een voetbalgame.

Over de actie niets dan lof. De actie gaat door het leven als “Bavaria Dopscorer”. Ik moest de tekst op het bierflesje even tot mij door laten dringen voordat ik besefte dat de naam eigenlijk helemaal niet lekker loopt: Dopscorer is een heel onnatuurlijk woord, waarom niet gewoon Dopscore.

Tegelijkertijd bedacht ik mij dat ik waarschijnlijk niet de enige zou zijn die met dit woord wat moeite heeft. Ik tikte vrolijk in mijn browser www.dopscore.nl (i.p.v. www.dopscorer.nl ) en wat schetste mijn verbazing… die was helemaal niet geregistreerd…

Ik trok mijn stoute schoenen aan en besloot de naam alsnog te registreren. En zoals ik al verwachtte: gemiddeld 150 bezoekers per dag typte de verkeerde domeinaam in. (Ik heb ze keurig doorverwezen naar de Bavaria site met nog wat suggesties voor andere biersites). Eigenlijk had ik ook nog wel een telefoontje verwacht van de brouwer of de bouwer… maar blijkbaar houdt niemand daar de referers bij…

Geef een reactie

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

© 2010 wonders interactive | de kleine lettertjes